Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!

Μην φορτίζετε το κινητό σας όλη τη νύχτα.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
Ποτε μα ποτέ μην απαντάτε το κινητό όταν αυτό φορτίζει Πριν λίγες ημέρες κάποιος φόρτιζε το τηλέφωνό του στο σπίτι.Το κινητό του χτύπησε και το απάντησε έχοντά το συνδεδεμένο με το φορτιστή. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτατο τηλέφωνο εξεράγη και ο νεαρός άνδρας έπεσε στο πάτωμα με δύναμη. Οι γονείς του έτρεξαν στο δωμάτιο και τον βρήκαν αναίσθητο στο πάτωμα με πολύ αδύνατο καρδιακό σφυγμό και καμένα δάκτυλα.Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά πέθανε φτάνοντας.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΥΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Τα κινητα είναι μια μοντερνα και χρησιμη συσκευή. Παρόλα αυτά η κακή χρήση μπορεί να το κάνει φονικό όπλο ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ)
ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ







3 σχόλια:

island είπε...

Και η μάνα μου είχε ένα κινητόπου της είχα δώσει να το χρησιμοποιεί και το φόρτιζε όλη νύχτα και της πήρε φωτιά(ευτυχώς το πρωί που το άνοιξε)...και εγώ μυαλό δεν έχω βάλει ακόμα...όλη τη νύχτα το φορτίζω.

Την καλησπέρα μου αγαπητή

KitsosMitsos είπε...

Πέρα από τις ανατινάξεις και τα λοιπά, καίει και τζάμπα ρεύμα. Αχρείαστο τελείως σαν ενέργεια...

Xenia είπε...

τι λες τωρα... πω πω!!