Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

Απίστευτο Νεκρό Πλάσμα βρέθηκε Νεκρό σε Λίμνη Της Ρωσίας!!






17 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ειναι αληθινό ή πρόκειται για κάποια φάρσα ;

Θέλω με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για το καταπληκτικό σχόλιό σου στο θέμα μου για την ρύπανση των πάρκων της πόλης.
Ευχαριστώ και να έχεις ενα καλό βράδι :)

Αρης Δαβαράκης είπε...

Ρε σύ αν αυτό δεν είναι καμμιά πλάκα τού photo-shop είναι συγκλονιστικό! Σαν γοργόνα-τέρας, ψαράνθρωπος ή μάλλον ψαρογυναίκα! Τώρα γύρισα απ’ την πρόβα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν "πέρασε" το σχόλιό μου, το είχα αφήσει πολύ πιό κάτω, στο πόστ με τίς 7 απαντήσεις, το παιχνίδι. Anyway! Καλό ξημέρωμα!

Άκης είπε...

Τί είναι πάλι αυτό?Περισσότερες πληροφορίες δέν έχεις?Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο!

Swell είπε...

Το πτώμα της Ελληνικής Δικαισύνης είναι Λίλη, δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Ανώνυμος είπε...

Τι 'ν' τούτο;! Πού το βρήκες; Σαν την αδερφή του Μεγαλέξανδρου μοιάζει, στο πολύ πιο άσχημο...

KitsosMitsos είπε...

Εεε;;;Απίστευτο...

Εφιάλτης είπε...

Γοργόνα είναι αυτό;

island είπε...

Γουάτ ις δίς;ίου....

the BluElephant είπε...

εσένα βρε κουλό πως σε λένε?

Σπύρος είπε...

AMAN ! τι ειναι αυτό :!!!!! ελεος ..!!

Μηπως φάρσα;....τι παίζει έχουμε άλλη πληροφορια;

island είπε...

swell τα σπα΄ς λέμε..άπαιχτος...

armiagr είπε...

Αν οντως συνεβη κατι τετοιο,που απ'ο,τι φαινεται συνεβη,τοτε μονο ανατριχιλα και περιεργεια μπορω να αισθανθω!

Utopia είπε...

Τι είναι αυτό;Θα τρελαθούμε βραδιάτικα;
Περιμένουμε πληροφορίες...:)

Μαύρος Γάτος είπε...

Προτείνω να αναθέσουμε την πραγματογνωμοσύνη στον έγκ-λειστο Μπουρδολόγο- παπαρολόγο κο Λιακόπουλο, αυτός σίγουρα θα ξέρει τι ράτσα είναι ο ψάρακας Σ;)))

www.radionext.gr είπε...

Αγαπητή Lily
Αυτή νομίζω ότι είναι ακόμα μια πλάκα του Λιακόπουλου. Ειδικά στην Ρωσία έχουν περιγραφεί διάφορες παράξενες καταστάσεις. UFO, και διάφορες τεχνολογικές αναβαθμισμένες μηχανές, όπως και ζώντα ζωντανά σαν και αυτά εδώ (των foto) που ανάρτησες.
Ζουν ανάμεσα μας...
Αυτό το συγκεκριμένο, το είχε πιάσει η ρωσική μαφία. Αυτό δεν έδινε τις πληροφορίες (που είναι τα υπόλοιπα, και κάτι για την φωλιά τους) που ζητούσαν, δεν τους έκανε τα χατίρια, δεν έβγαλε κουβέντα, και αυτοί, οι σκληροτράχηλοι Ρώσοι το κάνανε παστό.
Φαντασθείτε το μίσος που είχαν, που δεν το θάψανε. Αυτοί που το βρήκαν, ήταν κάτι μεθυσμένοι ψαράδες. Αν προσέξετε καλά του λείπουν κομμάτια. Πήραν τον σουγιά τους και του κόψανε κάτι κομμάτια έτσι για τον μεζέ.
Είναι να μην σου τύχει!!
Μεγάλο το κακό που βρήκε την οικογένεια του ψαράνθρωπου, είναι άντρας, (δεν έχει βυζιά) και η οικογένεια του δεν βγήκε από την λιμνοθάλασσα να τον μαζέψει.
Πληροφορίες λένε ότι ήθελαν να πάνε στην Νικολούλη της Ρωσικής τηλεόρασης να τον αναζητήσουν, αλλά η τηλεόραση τους, στον πάτο της λίμνης ήταν βρεγμένη...
Μπορώ να γράψω και άλλες τέτοιες πληροφορίες..
Αν θέλετε λεω να ψήσουμε την Lily, να μας μαζέψει να πάμε εκδρομή (οι φίλοι και επισκέπτες του blog της) στην συγκεκριμένη λίμνη για ψάρεμα..
Μπορεί να γνωρίσουμε και τους υπόλοιπους τεθλιμμένους συγγενείς του.

Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Μόλις είδα το άρθρο. Έχω από καιρό τις φωτογραφίες αυτές. Αν τις δείτε σε μεγάλη ανάλυση φαίνεται καθαρά ότι είναι ψεύτικες. πρώτα πρώτα το σώμα δεν είναι συμμετρικό. Προσέξτε το μισό κάτω μέρος και θα δείτε ότι μοιάζει με τεράστιο ψάρι. Μέσα στο στόμα του έχωσαν αυτήν την περίεργη κούκλα και το σημείο της ένωσης είναι θαμπό για να εξαφανιστεί το στόμα. Φαίνεται όμως το σχήμα του.

Ανώνυμος είπε...

dn paizei na einai ali9ia...egw dn t pisteuw..tosa xronia 3eroume pws dn iparxoun tetoia plasmata..pws tra vre8ike kati tetoio???dn ginetai..!!ala poios 3erei.isws telika na einai ali9ia.