Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 43ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Έχασε τη μάχη με το θάνατο η 43χρονη στην Κέρκυρα!
Στην τηλεόραση είπαν ότι κατέληξε τελικά η 40χρονη γυναίκα -μητέρα 2 παιδιών - που νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από τα επεισόδια στη Λευκίμμη Κέρκυρας για τον ΧΥΤΑ!!!.

Σύμφωνα με τους μπάτσους και τις δηλώσεις που έκαναν εκείνη την ημέρα η γυναίκα τραυματίστηκε από ένα μηχανάκι που επέβαιναν δυο άτομα τα οποία η αστυνομία ναι μεν κυνηγούσε αλλά αυτοί μόνοι τους έπεσαν πάνω στην γυναίκα, οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι οι μπάτσοι κτύπησαν τους νεαρούς και τότε έπεσαν πάνω στη γυναίκα!Χτύπησαν τα παιδιά με το μηχανάκι και αυτοί έχασαν τον έλεγχο και έπεσαν επάνω στην έγκυο γυναίκα. Το πρωί είχε βγει κάποιος συγγενής της και ΔΕΝ έριξε καμία ευθύνη στα παιδιά εν αντίθεση με τα χοιρινά τα οποία θεώρησε ως αποκλειστικούς υπεύθυνους.

Να δούμε πως θα το καλύψουν και αυτό!
Από ελεύθερο τύποΤο παρουσιάζουν όπως θέλουν...
"Έχασε τη μάχη με τη ζωή την Κυριακή το βράδυ η 40χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε από μηχανάκι κατά τα επεισόδια που συνέβησαν την Πέμπτη στη Λευκίμμη της Κέρκυρας.
Η γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι της χτυπήθηκε από μηχανή όταν ο οδηγός της στην προσπάθεια του να απομακρυνθεί από τον χώρο των επεισοδίων έχασε τον έλεγχο της και έπεσε πάνω στη γυναίκα προκαλώντας της βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Στο βίντεο που υπάρχει εδώ http://www.corfunews. eu/
φαίνονται οι κάτοικοι που ζητάνε επίμονα τα στοιχεία ενός ματατζή που είχε από ότι κατάλαβα κτυπήσει το νεαρό πάνω στην μηχανή, έχει και φωτογραφίες! Το βίντεο από το 5.30 και μετά είναι ανατριχιαστικό. Ξεκινάει να δείχνει τους μπάτσους να φυγαδεύουν τον ματατζή που όπως προκύπτει χτύπησε τον νεαρό στο μηχανάκι και να αρνούνται να δώσουν τα στοιχεία του! Στη συνέχεια οι κάτοικοι παίρνουν από τα χέρια των μπάτσων το παιδί που είναι και αυτό τραυματισμένο. Επίσης φαίνεται η γυναίκα που δυστυχώς κατέληξε, να προσπαθούν να την πάνε σε ένα νοσοκομείο και να μην υπάρχει ούτε ένα ασθενοφόρο. Τόσες διμοιρίες μπάτσων με τόνους χημικών και διάσπαρτους ασφαλίτες στείλανε και δεν υπήρχε ένα ασθενοφόρο.


Η οργή ξεχειλίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: