Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΝΑ ∆ΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


Η γενοκτονία στη Γάζα συνεχίζεται. Περισσότεροι από 700 νεκροί και 3.000 τραυµατίες είναιµέχρι τώρα οι απώλειες σε ανθρώπινο δυναµικό. Το ηλεκτρικό ρεύµα έχει διακοπεί, το νερό καιτα φάρµακα ελάχιστα. Ακόµα και αν τώρα σταµατήσουν οι βοµβαρδισµοί του Ισραήλ, θαχρειαστεί µεγάλη και επί µακρόν βοήθεια για να επουλωθούν οι πληγές του παλαιστινιακού λαού.

Η ανθρωπότητα έχει χρέος να δείξει την ανθρωπιά της και να στείλει βοήθεια στο δοκιµαζόµενοπαλαιστινιακό λαό. Στο Χαϊδάρι έχουµε συστήσει Ανθρωπιστική Επιτροπή Βοήθειας ηοποία συγκεντρώνει φάρµακα και συγκεκριµένα είδη τροφίµων (ΟΧΙ ΡΟΥΧΑ).Φάρµακα κυρίως, αντιβιοτικά, γάζες, ιώδιο, παυσίπονα κ.λπ. Πλήρη κατάλογο φαρµάκων θαδώσουµε στα φαρµακεία της πόλης µας.


Φαγητά µόνο γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, µακαρόνια, κονσέρβες (όχι χοιρινό). Η ανθρωπιστική βοήθεια συγκεντρώνεται στα γραφεία του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ, Πλαστήρα 1και Αγωνιστών Στρατοπέδου (κάτω από το νέο ΚΕΠ Χαϊδαρίου) από τις 6-9 µ.µ. ∆ευτέρα– Παρασκευή και 11 – 12 π.µ. Τετάρτη και Σάββατο. Στην ανθρωπιστική βοήθεια συµµετέχουν µέχρι τώρα οι σύλλογοι: Θεσσαλική Γη,Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ, ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ., Πυργουσίων Χίου, Ηπειρωτών, Κρητών, Αφαίας, Β΄ ΕΛΜΕ,ΑΜΦΙ Ν (χορωδία). Οι υπόλοιποι σύλλογοι αναµένονται να συνεδριάσουν για να αποφασίσουνκαι τυπικά τα ∆.Σ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977127762 - 6932 638523 –- 6936759669

3 σχόλια:

Skouliki είπε...

το θεμα ειναι φρικιαστικο

εδω βλεπουμε να καταπατειται η ανθρωπινη αξια μερα απο καθε φαντασια

κριμα και ντροπη

fresco είπε...

Καλή Χρονιά lily μου!

εύχομαι υγεία και λιγότερες καταστροφές το 2009...

Ειρήνη ρε γαμώτη μου!!!

byeee;-)

Dr. Feleki είπε...

Ψιλα γραμματα. Δεν δινω τιποτα. Πρωτον τιποτα δε θα φτασει εκει που πρεπει. Εξακριβωμενο απο ΟΛΕΣ τις αλλες φορες που αισθανομουνα ο μαλακας οτι "εκανα καλη πραξη"

Δεύτερον δεν επρεπε να δινουμε ανθρωπιστικες βοήθειες αλλα να κραζουμε οσους την κανουν αναγκαια. Μιλησε κανεις απο μας (κρατος, πολιτες οποιοσδηποτε) για τους Ισραηλιτες που την εχουνε δει γενικοι μαμαω; Μπααααα... Τωρα μας επιασε ο πονος

Ξερω βαριες κουβεντες αλλα ετσι αισθανομαι πλεον.

Ελπιζω συντομα να μη μεινει ρουθουνι στη μεση Ανατολη γιατι ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα παψουν να υποφερουν παιδια.Αν περιμεναμε απο την ανθρωποτητα σωθηκαμε...