Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Ο Ντε Νίρο "τα πήρε" με τον Τζέι Ζ!

Ο 38χρονος ράπερ μπήκε στη μαύρη λίστα του μεγάλου ηθοποιού ύστερα από την (τηλεφωνική) αδιαφορία του για μία συνεργασία τους.

Τζέι Ζ (Jay Z) θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να μην σηκώσει το τηλέφωνο του σε κάποιον χολιγουντιανό βετεράνο ύστερα από τις αποκαλύψεις που έγιναν στο πάρτυ γενεθλίων του Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo Di Caprio) και τον έβαλαν στις πρώτες θέσεις των ιντερνετικών νέων.


Ο γνωστός ράπερ ήταν στους καλεσμένους του 38χρονου ηθοποιού μαζί με τον
Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro) ο οποίος έχει νευριάσει τόσο πολύ μαζί του που είπε σε όλους το πόσο άσχημα του φέρθηκε. Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν για ένα τραγούδι ενός event του κινηματογραφικού φεστιβάλ Tribeca στο οποίο ο 58χρονος ηθοποιός είναι πρόεδρος αλλά ο Τζέι Ζ δεν το έγραψε ποτέ.

Σύμφωνα με κάποιον αυτόπτη μάρτυρα, όταν ο σύζυγος της Μπιγιονσέ(Beyonce) πήγε στο τραπέζι του Ντε Νίρο για να τον χαιρετίσει ο δεύτερος είπε δυνατά πως τον είχε πάρει έξι φορές τηλέφωνο για τη συγκεκριμένη συνεργασία που είχαν κανονίσει αλλά ο δεύτερος δεν το σήκωσε ποτέ και δεν έδειξε κανέναν σεβασμό. Τότε ο Τζέι για να δικαιολογηθεί είπε πως δεν έχει καλή σχέση με το κινητό του και δεν έδειξε να πείθει κανέναν…

πηγη : e-go.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: