Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

SEX...SEX...SEX!!!

Τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρίας προφυλακτικών Durex δείχνουν ότι οι Αγγλοι κάνουν πιο συχνά σεξ από τους Ισπανούς και τους ξεπερνούν μόνο οι Γάλλοι, Ολλανδοί, Δανοί και Καναδοί. Σύμφωνα με την έρευνα οι Αγγλοι κάνουν έρωτα 149 φορές το χρόνο, οι Γάλλοι 167, οι Ολλανδοί 158, οι Καναδοί 150. Στην έρευνα συμμετείχαν 3500 Βρετανοί και 50000 άνθρωποι διεθνώς. Ενδιαφέρον είναι και τα ευρήματα για τη χρήση του προφυλακτικού. Το 46% των Βρετανών νέων μεταξύ 18-20 δήλωσαν ότι έκαναν έρωτα χωρίς προφυλακτικό με νέο σύντροφο τον τελευταίο χρόνο...Αναρωτιώμαστε: οι Ελληνες συμπεριλήφθηκαν στην έρευνα? Η συμπεριληφθήκαμε, λοιπόν, ή...νομίζουμε ότι υπερτερούμε...οι "μεσογειακοί"...

10 σχόλια:

Lina είπε...

"Το 46% των Βρετανών νέων μεταξύ 18-20 δήλωσαν ότι έκαναν έρωτα χωρίς προφυλακτικό με νέο σύντροφο τον τελευταίο χρόνο" !!!!!!!!!!!!!!!

πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποις/α;;; Αν είναι δυνατόν!

KitsosMitsos είπε...

Ύποπτα τα αποτελέσματα... Λες να είναι προβοκάτσια για να μας ρίξουν;

tzonakos είπε...

Μπα, δεν πιστεύω πάντα σε αυτες τις έρευνες. Εχουν μία δόση αλήθειας αλλα αν πιστε΄ψω οτι τόσοι πολλοί το κάνουν χωρίς προφύλαξη... ζήτω που καήκαμε !

panoptis είπε...

έχεις πρόσκληση...

Ανώνυμος είπε...

lina...ela mia bolta na deis pws sumperiferontai ta bradua.....kai tha deis poso logiko-paralogo einai to pososto auto...!otan eisai stoupi...de ksereis pou bazeis kapoia pramata :-)

fresco είπε...

ζήτω ο Greek Lover - Greek Lover / με τρίχα για πουλόβερ - με τρίχα για πουλόβερ!!!

Ενεσούλα είπε...

Mάλλον Έλληνες δε συμμετείχαν γιατί αλλιώς θα είχαμε και καλές και κακές πρωτιές!
φιλάκια και καλή άνοιξη!

www.radionext.gr είπε...

Γάτε - γάτε του Sex και του καράτε!!

Οι Έλληνες παραμένουν πρωταθλητές του σεξ ή έτσι, τουλάχιστον, δηλώνουν οι ίδιοι, σύμφωνα με έρευνα βιομηχανίας προφυλακτικών, τα αποτελέσματα της οποίας…δημοσιεύονται στον αυστραλιανό τύπο.

Η εν λόγω εταιρία ρώτησε συνολικά 26.000 ανθρώπους σε δεκάδες χώρες, πόσο συχνά κάνουν έρωτα και αν είναι ικανοποιημένοι με την ερωτική τους ζωή.

Πρώτοι ήρθαν οι Έλληνες με ένα ποσοστό 87% να δηλώνει ότι κάνει έρωτα, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.
Ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι (82%) και οι Ρώσοι (80%).
Την χειρότερη επίδοση έχουν οι Ιάπωνες (37%) ενώ οι Αυστραλοί εμφανίζονται να στερούνται το σεξ.

Παγκοσμίως μόνο το 44% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή και μόνο το 48% δηλώνει ότι φτάνει σε οργασμό.

Το 25% των ανδρών δήλωσε ότι έχει πρόβλημα με την στύση και το 29% με την διατήρησή της κατά την ερωτική επαφή.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βιομηχανίας προφυλακτικών, η πρώτη σεξουαλική επαφή σχετίζεται με την μελλοντική απόλαυση του σεξ.

Από την έρευνα προκύπτει ότι το 37%των ερωτηθέντων θεωρεί καθοριστικής σημασίας για την ερωτική του ζωή την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία.

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο γίνονται όλο και πιο τολμηροί όσον αφορά τις σεξουαλικές τους συνήθειες.

Επί παραδείγματι, το πιο συνηθισμένο μέρος στο οποίο κάνουν έρωτα εκτός της κρεβατοκάμαρας είναι το αυτοκίνητο (50%), οι τουαλέτες (39%), η κρεβατοκάμαρα των γονέων (36%) και το πάρκο (31%).

http://blog.radionext.gr/?p=542#comments

Εφιάλτης είπε...

Άμα είχαμε συμμετοχή θα σπάγαμε όλα τα ρεκορ χαχα...

Heliotypon είπε...

Τελευταία η φήμη μας ως ερωτικού λαού έχει ατονήσει. 'Εχω διαβάσει στατιστικές που μας φέρνουν τελευταίους στην Ευρώπη (αν θεωρούμαστε ακόμη Ευρώπη και όχι Αφρική...).