Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Ας γίνουμε εμείς ο Αϊ Βασίλης...



Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι μετά από πολύ κόπο και πάρα πολλά τηλεφωνήματα βρέθηκε μία λύση για να μην πετάξουμε τίποτα από τα ρούχα και τα παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πια τα παιδιά μας και που είναι φυσικά σε καλή κατάσταση.

"Τα παιδιά του Δρόμου" είναι ένα σπίτι που φιλοξενεί και "χρηματοδοτεί" ! φτωχά παιδιά και οικογένειες απ'όλο τον κόσμο που "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα". Αφορά παιδιά που είτε είναι ορφανά, είτε οι οικογένειές τους είναι πολύ φτωχές. Δέχονται τα πάντα σε καλή κατάσταση (ρούχα, παιχνίδια, μικροέπιπλα, καρότσια) για ηλικίες που αφορούν ακόμη και βρέφη (ηλικία 0). Γι'αυτό το λόγο, εάν θέλετε, μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς βοηθώντας αυτά τα παιδάκια δίνοντάς τους λίγη χαρά. "Τα παιδιά του δρόμου" βρίσκονται στη διεύθυνση Αρίστωνος 6-8, Μεταξουργείο, Κολωνός (γωνιακό με Κωνσταντινουπόλεως 165)
Υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργός : κα Μυρτώ Λαιμού Τηλέφωνο : 210-5239.402 και 5221.149 Ωρες : 11.00 - 18.00

Τώρα αν δεν έχετε παιδιά και έχετε πάλι ρούχα και παπούτσια, υπάρχουν πολλά μέρη, ένα από αυτά είναι το κέντρο υποδοχής μεταναστών.Φροντίζει συνήθως θύματα λαθρεμπόρων που φτάνουν στην χώρα μας κυριολεκτικά γυμνά!Αν θέλετε είναι Πειραιώς 35, Ομόνοια (2-3 τετράγωνα κάτω από την πλατεία Ομονοίας)Δέχονται ρουχισμό και κάποια τρόφιμα, αλλά και άλλα πράγματα για ενήλικες και παιδιά!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Πράγματι η Εκκλησία δεν θα κάνει τίποτα.
Σημείωσα τα τηλέφωνα και θα πάρω αύριο ή την Τρίτη 29/12.
Μπράβο για την πρωτοβουλία.

Skouliki είπε...

μια υπεροχη χρονια να εχουμε ολοι με πολλη υγεια και χαμογελο