Δευτέρα, 4 Μαΐου 2009

Η ΜΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.......ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ !

AΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ


TO ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην Ελλάδα είναι ΥΠΗΡΕΤΗΣ των συμφερόντων της ΟΛΛΑΝΔΙΚΗΣ -ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ.


Καταγγελίες επώνυμες υπάρχουν. Δημοσιεύσεις στις εφημερίδες υπάρχουν. Δεν υπάρχει όμως διάθεση από το κράτος να λυθεί το θέμα Περιμένουμε μόνο την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Έχουν το 85% της Ελληνικής αγοράς μπύρας. Την τελευταία 10ετια έχουν ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.


Οι Ολλανδοί με τα λεφτά του μέσου Έλληνα που κερδίζουν ,εξαγοράζουν άλλα εργοστάσια μπύρας στην Ευρώπη.Μόνο ψίχουλα από αυτά τα κέρδη επανα-επενδύονται στην Ελλάδα. Η Ηeineken πουλιέται στα Ελληνικά Σούπερ Μάρκετς 60% υπερτιμημένη από τα αντίστοιχα Oλλανδικά !!!!!.Και όλα αυτά με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ και την ΑΝΟΧΗ του Ελληνικού Κράτους.


Το ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ μπύρας είναι ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Εκβιάζει, πιέζει, υποβάλλει κανόνες, μπλοκάρει τον ανταγωνισμό. Στα Σουπερ μάρκετς, πρατήρια, κάβες, χονδρεμπόρους, εστιατόρια, ταβέρνες, σουβλατζίδικα. καφενεία, μπαρ, ψιλικατζίδικα, φαστ φουντάδικα, πιτσαρίες κτλδεν βρίσκει άλλες μπύρες παρά μόνο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Κάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ιδιωτικά συμβόλαια για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων τους. Γέμισαν την αγορά με ΔΩΡΕΑΝ ψυγεία , όπου υπάρχει χώρος ΜΟΝΟ για τα προϊόντα τους. Μας εκμεταλλεύονται ,εξάγουν τα κέρδη τους οι φιλέλληνες Ολλανδοί, Και το μεγάλο ευχαριστώ τους βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Heineken http://www.heineken.com/


Παρουσιάζουν το FYROM σαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ .


ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.


ΠΕΣ OXI ΣΤΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ.


ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ .


ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ.


ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ!!!


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ.


...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...

3 σχόλια:

ΦΟΥΛΗ είπε...

Εδώ τώρα τι να σχολιάσω!!!!!!!
Δουλεύει τίποτα σωστά σ αυτή την δόλια χώρα;;;;
Γεια σου κοριτσάκι......

Ανώνυμος είπε...

H ΦΙΞ που όλοι θεωρούν ότι είναι ελληνική θα ήθελα να θυμίσω ότι η οικογένεια Φιξ ήταν βαυαρικής καταγωγής και είχε την εύνοια του βασιλιά Όθωνα...άρα λοιπόν μην τρώτε το παραμύθι της "Ελληνικής"...αφήστε που ακόμα δεν ξεκίνησε και ήδη απέλυσε 15 άτομα...μην δίνετε τα χρήματα στους Γερμανούς!!!

Ανώνυμος είπε...

TO FYROM ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ....ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ...