Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

Άμα μιλάνε οι επιστήμονες....

Διαβάστε και σκεφτείτε Ο Dr. Marc Faber <http://en.wikipedia.org/wiki/Marc_faber> , γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια


"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα. Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες. Αν αγοράσουμε pc, πάνε στην Ινδία. Αν αγοράσουμε φρούτα και λαχανικά, πάνε στο Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα. Αν αγοράσουμε καλό αυτοκίνητο, πάνε στη Γερμανία. Τίποτε απ' αυτά δε βοηθάει την Αμερικανική Οικονομία.Ο μόνος τρόπος να κρατήσουμε τα λεφτά εντός συνόρων είναι να τα ξοδέψουμε σε πουτάνες και μπύρες, γιατί αυτά είναι τα μόνα προϊόντα πια, που παράγονται στις ΗΠΑ.Εγώ κάνω ό,τι μπορώ...."

4 σχόλια:

Πίκος Απίκος είπε...

Από τα πιο αστεία πράγματα που έχω διαβάσει τελευταία Lily.Να σαι καλά γέλασα πολύ ειδικά με την τελευταία φράση του τυπά:).

Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ είπε...

Γέλασα … αλλά έτσι είναι .. Ξέχασε όμως να πει ότι παράγουν και όπλα … και δεν τα περιφρονεί καθόλου ο Αμερικάνος καταναλωτής … αφού οι περισσότεροι έχουν στα σπίτια τους … και οι περισσότεροι φόνοι που προκύπτουν απ’ αυτά .. ξεκινούν από οικογενειακούς καυγάδες. Καλή βδομάδα.

ΦΟΥΛΗ είπε...

Καλός αυτός ο κύριος......
Βλέπεται τι κάνει για να σωθεί η οικονομία της χώρας του;;;;;;;;;
Εδώ δεν υπάρχουν τέτοιοι πατριώτες, να κάνουν το ίδιο με τις μπύρες και
π.....ες, μόνο π....νε εμάς!!!!!!!!!!

fresco είπε...

Ε ΚΑΛΑ, Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!

XAXAXAXA!!!

byeee;-)