Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Διέκοψαν την συναυλία γιατί ...τους κουτσούλησαν


Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα Kings of Leon ανακοίνωσε ότι αναγκάστηκε να διακόψει συναυλία στο Σεντ Λούι, μετά την παρουσίαση μόλις τριών τραγουδιών, γιατί περιστέρια που είχαν καθίσει στα δοκάρια της σκηνής τους κουτσουλούσαν συνεχώς. !!
Το συγκρότημα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη σκηνή του αμφιθεάτρου Verizon Wireless όταν ο μπασίστας του, Τζάρεντ Φόλογουιλ, δέχθηκε κατά πρόσωπο τα περιττώματα των περιστεριών.
«Ο Τζάρεντ είχε "χτυπηθεί" αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των δύο πρώτων τραγουδιών. Στη διάρκεια του τρίτου τραγουδιού δέχθηκε "πυρά" στο μάγουλο και ορισμένα από αυτά προσγειώθηκαν σχεδόν μέσα στο στόμα του, κάτι που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε άλλο» δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συγκροτήματος από το Νάσβιλ.
«Δεν είναι μόνο αποκρουστικό. Περιέχει και τοξικούς κινδύνους. Τα περιστέρια θαρρείς και προσπαθούσαν να εγκατασταθούν εκεί πάνω» συνέχισε ο ίδιος.
Ο ντράμερ του συγκροτήματος Νέιταν Φόλογουιλ ζήτησε μέσω του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Twitter συγγνώμη από τους θαυμαστές τους.
«Λυπούμεθα πολύ Σεντ Λούι. Έπρεπε να σκουπίζουμε τα σκ.... του περιστεριού από το στόμα του Τζάρεντ και το θεωρήσαμε τελείως ανθυγιεινό να συνεχίσουμε» έγραψε.
Το συγκρότημα που έχει τιμηθεί με βραβείο Γκράμι και αποτελείται από τα τρία αδέλφια Φόλογουιλ και τον ξάδελφό τους Μάθιου στην κιθάρα, θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Κλίβελαντ του Οχάιο, και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Καναδά και τη Βρετανία


πηγη: parapolitika.gr

1 σχόλιο:

fresco είπε...

πέρασε αν θες από το λημέρι μου...υπάρχει "το μέτρημα πριν το τέλος"... ;-)