Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Θαυμαστής των Ναζί ο Michael Jackson


Μια «περίεργη» συλλογή φαίνεται πως κρατούσε κρυφή ο Michael Jackson, καθώς ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής ταινιών αποκάλυψε πως προμήθευε τον θρύλο της ποπ με ντοκιμαντέρ ναζιστικού περιεχομένου!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Norman Scherer στην εφημερίδα «New York Post», ο Jackson είχε μία πραγματικά πολύ καλή συλλογή ταινιών με θέμα τους Nαζί και τον Αδόλφο Χίτλερ.

Στα ράφια της Neverlandυπήρχαν τίτλοι όπως «Ναζί - Από Αγνό Αίμα», «Τα Παιδιά του Χίλτερ» και «Η Όαση των Ζόμπι», ταινίες τις οποίες ο Jacko έβλεπε στα τεράστια video wall που διέθετε το ράντσο του.

Όπως δήλωσε ο κ. Scherer, το 1995 τον προσέγγισε ένας βοηθός του τραγουδιστή, ο οποίος δεν αποκάλυψε ποιόν εκπροσωπούσε και είπε μονάχα πως έψαχνε έναν προμηθευτή για διάσημο πελάτη.

Η προμήθεια κράτησε μέχρι τον Νοέμβριο του 1996 και περιελάμβανε τόσο ταινίες, όσο και τηλεοπτικές παραγωγές.

Πάντως, ο ίδιος έσπευσε να απορρίψει το ενδεχόμενο ο Jackson να ήταν θαυμαστής των Ναζί, λέγοντας πως έβλεπε τις ταινίες επειδή του άρεσε το στρατιωτικό look αλλά και οι παρελάσεις των ανδρών του Χίτλερ.

Συνολικά, οι ταινίες κόστισαν 45.000 δολάρια και ο κ. Sherer χαρακτήρισε τον Jackson τον καλύτερο πελάτη που είχε ποτέ η εταιρεία του.

πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: