Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

7+1 Σημαντικά Γεγονότα του 2007

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον αγαπημένο φίλο και συνάδελφο ‘Άρη Δαβαράκη για τα 7+1 πράγματα που ήταν σημαντικά για μένα την χρονιά που πέρασε…
Έχουμε και λέμε :

1. Γνώρισα έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή μου και έκλεισα χτες μαζί του έναν χρόνο σχέσης (πρώτη φορά στην ζωή μου !!!)

2. ‘Έμαθα να δίνω στα πράγματα που μου συμβαίνουν την πραγματική τους διάσταση να μην τα διογκώνω και να μην χαλιέμαι για το τίποτα.

3. Κατάφερα να συνεχίσω το Kung-Fu μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό της μέσης μου. (Μαγκιά δεν είναι να μην πέφτεις… μαγκιά είναι όταν πέφτεις να
έχεις την δύναμη να σηκωθείς )

4. Η Δέσποινα ξεπέρασε τον καρκίνο του μαστού.

5. Αποφάσισα επιτέλους να ποστάρω με συνέπεια στο blog μου που είχα αφήσει ορφανό από κείμενα και ιδέες και με την βοήθεια δια -δικτυακών φίλων κατάφερα να σταθώ με αξιοπρέπεια στην μπλογκόσφαιρα.( Ευχαριστώ Τζονάκο)


6. Αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά με την μελέτη των κρουστών και επιτέλους φτιάξαμε σύνολο κρουστών στο Ωδείο Πράξης που το σχεδιάζαμε πολύ καιρό. Και έχουμε καταχαρεί παίζοντας Latin-Jazz διασκευές!!

7. Μετά από 2 χρόνια αποχής μέσα στο 2007 ξανά άρχισα να ανακατεύω μουσικές από διάφορα είδη και στυλ από διαφορετικές γειτονιές του κόσμου.
Με άλλα λόγια ξανά άρχισα να δουλεύω σαν D.J, το καλοκαίρι που μας πέρασε σε μια υπέροχη νησιώτικη ταράτσα στο Γκάζι δίπλα στης γραμμές του τρένου ( Kazarma Summer). Και αυτή την περίοδο παίζω κάθε Κυριακή και Δευτέρα στο Ogi στην οδού Ωγύγου στο Ψυρρή (Info για το εν λόγο μαγαζί θα βρείτε εδώ : http://www.athinorama.gr/Clubbing/articles/default.aspx?i=1629&c=ogi

7+1. Έπεισα τον κολλητό μου να πάει ψυχοθεραπεία και χαίρομαι ιδιαίτερα που τον βλέπω να ζει την ζωή του πιο δημιουργικά και αισιόδοξα!! Να είσαι ευτυχισμένος Νικολάκη.


Η παραπάνω ανασκόπηση δεν έγινε με την χρονολογική σειρά που διεξήχθησαν τα γεγονότα την χρονιά που πέρασε, ούτε με την σειρά σημαντικότητας. Γράφτηκαν όπως μου έσκαγαν στο μυαλό…

Με την σειρά τώρα να δώσω και εγώ την σκυτάλη για τα 7+1 σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε στους : Tzonako , island, Souare (Μπράβο Γιάννη-radionext), Swell, Fresco. Περιμένω με αγωνία και περιέργεια τα ποστ σας.

7 σχόλια:

Άκης είπε...

Μια χαρά δημιουργική χρονιά ήταν για εσένα το 2007.Εύχομαι το ίδιο καί περισσότερο να είναι το 2008..Την καλημέρα μου.

www.radionext.gr είπε...

Αγαπητή lily

Επιτέλους μπαίνεις στον ίσιο δρόμο.
Όλοι εμείς οι φίλοι σου επιθυμούσαμε να σε δούμε να προοδεύεις.
Επίσης μια διαδρομή ζωής που δεν αναφέρθηκες καθόλου σε αυτή είναι της γραμματέως.
Μια γραμματέας που ασχολείται με τα κρουστά, ξέρει καράτε, παίζει μουσική και έχει φίλους blogers.
H ιδανική γραμματέας.
Είμαι ευτυχείς που μπορώ και αλλάζω μαζί σου μια κουβέντα.
Eίναι δύσκολο να έχεις την ίδια ασχολία (χόμπι) με μια γυναίκα.
Καλές αναρτήσεις, έξυπνα σχόλια, πραγματικές ειδήσεις και διάθεση με χιούμορ.
Και πάλι καλή χρονιά , όρθια και όλα αυτά που έβαλες σαν στόχο σου να τα πραγματοποιήσεις.
Ο φίλος σου Jean

tzonakos είπε...

Hello, ειχα γράψει ΕΔΩ
επτά σημεία και στη συνέχεια έγραψα μια ανασκόπηση του 2007 οπότε δεν ξέρω αν θα μου βγεί ενα καλό κείμενο για αυτο εδω το θέμα.
Θα το προσπαθήσω πάντως, δεν μπορώ να αρνηθώ ετσι εύκολα :)

KitsosMitsos είπε...

Πέρασα για την καλησπέρα μου και φυσικά για τις ευχές για το νέο έτος.
Καλή χρονιά να έχουμε, λοιπόν! Πάντα όμορφα και καλά!
Φιλιά

Heliotypon είπε...

Καλά, έγραψες για το '07! Μακάρι να είχα κι εγώ καταγράψει τα μισά από αυτά που κατέγραψες! Ευχαριστώ για την φιλοξενίοα στο Blogroll σου. Καλή Χρονιά και με περισσότερα επιτεύγματα.

island είπε...

Καλησπέρα αγαπητή...ευχαριστώ πολύ για την πάσα...Την είδα τώρα την πρόσκληση γιατί δουλεύω σε απίστευτα ωράρια.Η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω.Αφού πρώτα ανεβάσω μία επιθυμία της mammas που σε πρόλαβε.Άρα το μεθεπόμενο ποστ θα είναι αυτό.

Στα δικά σου στα τοπ βάζω την επιλογή σου για την ψυχοθεραπεία.Είναι ίσως το σημαντικότερο για έναν άνθρωπο να ξεκινάει κάτι τέτοιο.Γιατί δεν είναι θεραπεία μόνο αλλά και αναζήτηση του εαυτού...Μπράβο σου που τον προέτρεψες.

Φιλί

Πίκος Απίκος είπε...

Το 2007 φαίνεται ότι ήταν μια γεμάτη και δημιουργική χρονιά για σένα σε πολλά επίπεδα. Είσαι η χαρά της ζωής προσωποποιημένη δεσποινίς Λίλυ και έτσι να συνεχίσεις!