Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2007

ΤΣΙΦΟΥΤΗΗΗΗ!


Και αφού πέρασαν και οι ριμαδοελκογές του ΠΑΣΟΚ και πέρασε και Η Τρίτη και 13 που ήταν χτες και η Ελλάδα είναι ακόμα στην ίδια θέση του πλανήτη είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ζωή μου!! Αν και το μυαλό μου με τόσο νταβαντούρι έχει γίνει σαν μουσταλευριά!!

Είπα λοιπόν να μην ποστάρω και να μην σχολιάσω τίποτα από τα πολιτικά δρώμενα και σας ρίχνω και ειδησούλα στην συνέχεια για παρηγοριά (σε όσους νιώθουν όπως εγώ). Όχι τίποτα άλλο να δείτε πως υπάρχουν και μυαλά πιο μουσταλευριά ακόμα!!!


Η πολεμική αεροπορία της Πορτογαλίας ζήτησε από έναν ψαρά να της καταβάλει το ποσό των 13.500 ευρώ επειδή τον περισυνέλεξε από τον ωκεανό όταν έπαθε σκωληκοειδίτιδα. "Είναι απαράδεκτό, παράνομο και εξοργιστικό" αναφέρει η Ένωση για την Ασφάλεια των Ανθρώπων στη Θάλασσα, σε επιστολή της προς τον υπουργό Άμυνας της χώρας. Η αεροπορία κατέθεσε μήνυση στον ψαρά απαιτώντας να πληρώσει αυτός το κόστος του ελικοπτέρου που χρησιμοποιήθηκε για τη διάσωσή του, το οποίο δεν καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία. Ο ίδιος πάντως δηλώνει ότι δεν έχει τα χρήματα.

10 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Οι δικοί μας είναι πολύ large τύποι, δε νομίζω να κάνανε ποτέ κάτι τέτοιο!!!

island είπε...

Τον άμοιρο τον ψαρά...Τουλάχιστον στην Ελλάδα έχουμε την Ολυμπιακή που έχει καταφεσωθεί για να καλύψει τις κρατικές αδυναμίες.Καλησπέρα καληπέρα καλησπέρα...

fresco είπε...

η μαλ@#%α του κράτους δεν γνωρίζει σύνορα...όπου και να βρίσκεσαι, πάντα ξέρεις προς τα που πρέπει να φασκελώσεις...

αν είναι δυνατόν...!!!

Swell είπε...

Γειά σου Λίλη,

Μη γράφεις τέτοια πράγματα βρε συ. Είναι το μόνο πράγμα που η ελληνική γαμ@πολιτεία κάνει χωρίς να μας πιάνει τον κ@λο. Excuse my french, dear.

Skouliki είπε...

tsa........

νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν και χειρότερα. Τις καλησπέρες μου.

fresco είπε...

ε....!?

άφησα ένα σχόλιο το μεσημέρι...γιατί δεν καταχωρήθηκε...;;;

τέλος πάντων...κρίμα πάντως ο κακομοίρης ο ψαράς...

ele είπε...

Μπορεί να ξεπληρώσει με ψάρια. Δεν κατάλαβα, τα στρατευμένα νιάτα της Πορτογαλίας, με τι τρέφονται; Με McDonalds?
Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο!

Πίκος Απίκος είπε...

Να τους δανείσουμε εμείς κανένα φράγκο αφού τα δίνουμε που τα δίνουμε τα τρελά λεφτά για τον στρατό τουλάχιστον να πιάσουν τόπο και να σώσουμε και κανένα άνθρωπο:)

Ξεφτίλα όντως, όταν η ανθρώπινη ζωή κοστολογείται γενικώς...

Καλό Σαββατοκύριακο!

www.radionext.gr είπε...

Τα πάντα έχουν το κόστος τους σε αυτή την ζωή που ζούμε.

Τίποτα δεν είναι τσάμπα.

Τα πάντα τα πληρώνουμε.Όταν ήμουνα μικρός κυκλοφορούσε σαν ανέκδοτο.

Να τραβάς μαλακία σε κουλούς.

Αυτό απαντούσαμε όταν μας ρωτούσαν στην τρίτη λυκείου για ποιον επαγγελματικό δρόμο θα ακολουθούσαμε όταν έρθει η ώρα.

Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα το διαβάσω ως δείγμα κοινωνικής πολιτικής-κρατικής μέριμνας.

Σίγουρο επαγγελματικό μέλλον, με ασφάλεια (βαρέα και ανθυγιεινά) ανθρώπινο περιβάλλον, καθαριότητα και εχεμύθεια.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Ένα ίδρυμα κοινωνικής πρόνοιας, στην Ελβετία, προσελκύει εθελοντές για να κάνουν σεξ με άτομα με ειδικές ανάγκες...Το ίδρυμα Group for Disability and Sexuality, στην πόλη Basel, ήδη οργανώνει ερωτικά μασάζ για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όμως οι υπεύθυνοι του ιδρύματος αποφάσισαν να προσφέρουν ολοκληρωτικές ερωτικές επαφές και μάλιστα αναζητούν και γκέι εθελοντές για να κάνουν σεξ οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες!

«Είναι ένα ταμπού που πρέπει να σπάσει. Το σεξ είναι μια βασική ανθρώπινη ανάγκη όπως το φαγητό και το νερό και πρέπει να πολεμήσουμε για το δικαίωμα αυτό στα άτομα με ειδικές ανάγκες,» είπε η προϊστάμενοι του ιδρύματος κυρία Aiha Zemp.
Μέχρι στιγμής τρεις άντρες και μια γυναίκα προσφέρουν ερωτικά μασάζ ενώ εννέα εθελοντές προσφέρθηκαν για ολοκληρωτικές ερωτικές επαφές με τιμή περίπου τα 90 ευρώ την ώρα.