Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Πρωτοφανής υπόθεση βιασμού βρέφους από σκύλο

Σοκ προκαλεί η είδηση, ότι ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ τεριέ βίασε ένα αγοράκι μόλις 2 ετών μέσα στο σπίτι του στο Μπάφαλο των Ηνωμένων Πολιτειών. Την ώρα που το παιδί βρισκόταν στο κρεβατάκι του, ο σκύλος της οικογένειας του επιτέθηκε και το βίασε. Το παιδί άρχισε να ουρλιάζει απο τον πόνο. Όταν άκουσαν τα κλάματα του, οι γονείς με τη βοήθεια των γειτόνων έτρεξαν για να απομακρύνουν τον σκύλο, προτού κατασπαράξει το παιδί. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς η μητέρα του παιδιού μόλις είχε βγει απο το δωμάτιο, όπου του άλλαζε τις πάνες. Σοκαρισμένοι ο πατέρας και η μητέρα του παιδιού μετέφεραν στο νοσοκομείο το παιδί, το οποίο έχει πολλές κακώσεις. Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική μονάδα, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA και να το συγκρίνουν με αυτό του παιδιού. Η Αστυνομία θα ανακρίνει τους γονείς προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, ενώ ομάδα ψυχολόγων θα παρακολουθεί το αγοράκι τους επόμενους μήνες.

10 σχόλια:

Εφιάλτης είπε...

Μπρρρ, ανατρίχιασα, πωπω, αλλά ο σκύλος;

Τι άλλο θα ακούσουμε....

Swell είπε...

Που πας ρε Λίλη και τις βρίσκεις αυτές τις ιστορίες;

Ra Ma είπε...

Έχω μείνει άναυδος!

fresco είπε...

τώρα πραγματικά αηδίασα...

Άκης είπε...

Το ακούσαμε και αυτό!Δέν εξηγείται.Κάτι πίνουν στην Αμερική και μαζί με αυτούς και τα σκυλιά τους!Χωρίς πλάκα τώρα,κρίμα για το παιδάκι.Ελπίζω επειδή είναι μικρό να μην κατάλαβε τι έγινε!

Lily είπε...

@ Εφιάλτης: Ναι είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, υποθέτω ότι ο σκύλος πήγε για ευθανασία μετά από αυτό. Μήπως πρέπει να πηγαίνουν και οι άνθρωποι για ευθανασία όταν διαπράττουν τέτοιες πράξεις ??!!!

@ Swell: Να κακά νέα κυκλοφορούν γρήγορα!!

@ Αkis : Σωστή παρατήρηση!! Σε αυτή την τρελή χώρα συμβαίνουν όλα τα φρικτά και παράξενα!!

Swell είπε...

@Lily: Εσύ τα κυκλοφορείς τα κακά νέα Λίλη μου, δεν κυκλοφορούν μόνα τους.

island είπε...

Εμενα αυτ΄που με ανησυχεί είναι η "ομάδα ψυχολόγων".Είδανε γνωστό θέμα και τρέξανε ή όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει;

Lily είπε...

@ Swell : Παναγία μου….Λες τελικά να τρέχει δημοσιογραφικό αίμα στης φλέβες μου και να μην το έχω καταλάβει???!!!
Θα φαρμακωθώ!!!

tzonakos είπε...

Αμάν, δεν εχω ξανακούσει κάτι τέτοιο !!! Απίστευτο.